25 aug. 2012

Tillbaka till verkligheten!

Efter nio veckors sommarjobb, två veckors semester, varav elva dagar i ROM är jag tillbaka. Hemma i Luleå och nyförlovad.
Ja du läste rätt NYFÖRLOVAD, på vår semester i Rom föll min dåvarande pojkvän ner på knä och frågade om jag ville göra honom den äran att förlova mig med honom. Självklart svarade jag ja. I skrivandets stund beundrar jag min blänkande vitguldsring medan mina fingrar löper över tangentbordet. Så... LEVEL UP nu har jag den fina titeln av fästmö :)

Det är skönt att vara hemma igen, min musa har flyttat in för att nollas och idag har jag fått tillgång till det virtuella klassrummet för kursen kreativt skrivande. Ska bara städa upp mitt skrivbord så att jag har plats att skriva i mina anteckningsböcker. Sakta men säkert tar jag mig närmare min författardröm.

Mitt schema de närmaste två veckorna är en rapport som ska skrivas, en omtenta den 1:a september och börja på den första skrivuppgiften till kreativt skrivande kursen. Terminen inleds den 3:e med den första heldagen i kreativt skrivande (kommer vara fyra totalt). Utöver den 30 poängskursen kommer jag läsa mattematisk statistik och strukturgeologi fram till allhelgona.

Strukturgeologikursen ser jag mycket fram emot då vi kommer vara ute flera dagar men jag är lite orolig att jag kommer missa för mycket av matten än vad som är bra för mig. Förhoppningsvis spelar de in föreläsningarna.

Det börjar vara mörkt på kvällarna nu och skrivandets årstid inleds snart. Hösten! Nu ska jag fara och elda med gycklargruppen för att underhålla kön in på studentpuben. Synes!

Jag kommer vara tillbaka på ordinarie uppdateringstider nu; måndag, torsdag och lördag.

Några bilder från Rom
Inga kommentarer: