27 aug. 2012

Poi poi poi

Har återförenats med min underbara gycklargrup Phire och vi  hade vår första eldshow i lördags. En hel timme gyckel medan vi underhöll kön in till STUK, Luleås studentpub.
Vi hade tänkt uppträd nu i kväll men då regnet vräker ned var vi tvungna att ställa in :'( Hoppas det är uppehåll i morgon då vi har ett uppträdande på en sittning.

Jag har börjat vara aktiv på Phires forum och för er som har sett mig uppträda och vill köpa egna redkap *hurmleksakerhurm* här kommer lite intresanta länkar

I Europa (tullfritt) 

Feuershow Tyskland
Många olika typer av Kevlar och andra tillbehör, allt för hemmabyggaren.
Har även stavar och poi

Salza Sverige
Gissar på lägsta fraktkostnaderna men jag har inte kollat så noga.
Salza är skaparna bakom de fantastiska ISIS knutarna som brinner
störst, bäst och vackrast

Pyroterra Tjeckien 
Har bla fjärrstyrning till sina LED stavar/poi, ISIS och veke på rulle

Flames n' Games UK
Firetoys UK
Storbritanniens två stora gycklaraffärer har det mesta men är dåliga
på att fylla på sina förråd

Resten av världen (kan fastna i tullen)
Home of Poi Nya Zeeland
Har i princip ALLT, marknadsför sig med att ha lägst pris på internet.
Vi har beställt härifrån förr, både undvikit tullen och fastnat.

Flowtoys Australien
En typ av LED enheter som går att bygga om till olika långa stavar,
poi och jongleringsklubbor. Har även de jättesnygga eldsäkra byxorna

Concentrate Australien
LED med riktigt starkt ljus, lysenheterna kan man använda både i en
concentrate stav och poi

Mina nästa inköp blir nog ett par ISIS poi.... de är så underbara :3

25 aug. 2012

Tillbaka till verkligheten!

Efter nio veckors sommarjobb, två veckors semester, varav elva dagar i ROM är jag tillbaka. Hemma i Luleå och nyförlovad.
Ja du läste rätt NYFÖRLOVAD, på vår semester i Rom föll min dåvarande pojkvän ner på knä och frågade om jag ville göra honom den äran att förlova mig med honom. Självklart svarade jag ja. I skrivandets stund beundrar jag min blänkande vitguldsring medan mina fingrar löper över tangentbordet. Så... LEVEL UP nu har jag den fina titeln av fästmö :)

Det är skönt att vara hemma igen, min musa har flyttat in för att nollas och idag har jag fått tillgång till det virtuella klassrummet för kursen kreativt skrivande. Ska bara städa upp mitt skrivbord så att jag har plats att skriva i mina anteckningsböcker. Sakta men säkert tar jag mig närmare min författardröm.

Mitt schema de närmaste två veckorna är en rapport som ska skrivas, en omtenta den 1:a september och börja på den första skrivuppgiften till kreativt skrivande kursen. Terminen inleds den 3:e med den första heldagen i kreativt skrivande (kommer vara fyra totalt). Utöver den 30 poängskursen kommer jag läsa mattematisk statistik och strukturgeologi fram till allhelgona.

Strukturgeologikursen ser jag mycket fram emot då vi kommer vara ute flera dagar men jag är lite orolig att jag kommer missa för mycket av matten än vad som är bra för mig. Förhoppningsvis spelar de in föreläsningarna.

Det börjar vara mörkt på kvällarna nu och skrivandets årstid inleds snart. Hösten! Nu ska jag fara och elda med gycklargruppen för att underhålla kön in på studentpuben. Synes!

Jag kommer vara tillbaka på ordinarie uppdateringstider nu; måndag, torsdag och lördag.

Några bilder från Rom