20 sep. 2009

Nästa lååånga bildinlägg...

Har inte skrivit något på min story idag men jag har hittat ett jättebra bearbetningsprogram: yWriter, som jag hittade genom Havsdjupens sal. så jag har fört in karaktärer och platser, och börjart inse att jag inte känner mina karaktärer till närmelsevis så bra som jag trodde. Jag visste tex inte vad Minks riktiga namn var insåg jag, eller hans bakgrundshistoria... Men misströsta inte mina få fans, fortsättningen borde komma inom kort.
Som vanligt, bild beskrivning UNDER varje bild... Förstår du Mich? =PJag som gör det jag gillar bäst. Se snygg ut.. jag menar skriva ^^ Och min lilla mamma sitter och stickar bebiskläder åt min brors ofödda barn.
Miramis får en ny vän....
Jag lekte med ståltråd och det blev ett träd. Dock blev rötterna jätteförsmå
Miramis: fotomodellskatten
Han rörde sig väldigt fort så på de flesta bilder är han kapad...
Geologfreak som jag är måste jag ju lägga upp åtminstone en sällsynt sten
Dax för de årliga familjefotona men jag tror inte mina bröder är medvetna om det riktigt än...
Såja det var bättre, le fint mot kameran nu...
...Vi kunde inte låta bli :D Och det är Anna-Maria till vänster som ska få barn snart.
Och hela familjen! Även om Miramis INTE ville vara med på kort.
Mamma och pappa fotade en segelbåt med linnesegel när jag var på TEJP... Jag vill ha!
Och en augustimåne.

17 sep. 2009

Ännu en torsdag...

Som jag sagt tidigare, torsdagar är en bra dag! Tre lektioner, slutar tidigt, vilket skapar mycket tid innan orkestern börjar. Skrivtid.
Ja har varit sjuk ett längre tag nu, inte varit borta från skolan mer än två dagar, men jag har inte orkat med att träna, plugga... eller skriva, och ännu värre, jag har fortfarande en bra bit kvar på mina vänners födelsedagspresenter. Men jag har satt novemberlovet som deadline. ^^;
Men idag har jag skrivit igen för första gången på ett tag. Jag håller för tillfället på med det som utspelar sig i Sawaels hemstad timmarna efter att Olvi skickade sitt meddelande. Mest för att lära känna Sawaels storasyster och Irowaels tvilling; Miwaeli.
Men jag har flera noveller som väntar på min tid:
Evighet, som handlar om ett ögonblick när livet är som längst bort; just innan man dör. Testar på en ny stilform i den här novellen. Behöver finslipning
Svart vatten, som är en typisk fantasy... Behöver digitaliseras
Helande, något jag kokade ihop under TEJP. Utkast klart
Godnattsaga, inte skriven än men berättad under TEJP, inte påbörjad än men plotten klar
Grupparbete, eller något, utkast inte klart än. Fantasy i högstadiemiljö. utkast...20%

Och jag funderar på att bearbeta om första kapitlet till ren brättarform i Sawaels irrfärder. Mycket planerat inte särskilt mycket gjort. Men nu när jag är friskare ska jag ta tag i det igen. Förr eller senare.